Over ons

Cosmetic Finance is al vele jaren vertrouwd met het financieren van medische of cosmetische ingrepen. Een aantal behandelingen valt niet onder de basisverzekering en in dat geval is er geen sprake van vergoeding door uw zorgverzekeraar. Dit zijn behandelingen zonder medische indicatie of medische noodzaak en zijn daarmee ‘cosmetische’ behandelingen. Het is dan prettig te weten dat een behandeling ook in termijnen terug betaald kan worden door een partner met jarenlange ervaring in het financieren van cosmetische ingrepen.

Discretie staat bij ons hoog in het vaandel en u hoeft inhoudelijk niet in te gaan op de details van uw behandeling. Andersom bent u ervan verzekerd dat wij uiterst vertrouwelijk met uw financiële gegevens omgaan. Door onze jarenlange ervaringen weten we dat een financiering afsluiten voor de meeste mensen niet alledaags is. Het afsluiten van een financiering is tevens een persoonlijke zaak. Persoonlijke begeleiding en advies gedurende het totale traject, nemen onzekerheid weg en verzekeren u van de beste financiële oplossing. Cosmetic Finance garandeert u optimale service tijdens de gehele looptijd van uw financiering. Het houdt namelijk niet op bij het afsluiten van een financiering.
Iedereen verkeert in een andere situatie en heeft zijn eigen wensen. Om de voor u beste financiering af te kunnen sluiten, zijn uw persoonlijke situatie en wensen altijd het uitgangspunt bij ons advies. Aan de hand daarvan zoeken wij naar de financiële producten die het beste bij u passen. Speciaal voor u maken wij een analyse van een aantal vergelijkbare alternatieven. Vervolgens doen we u een voorstel op basis van uw wensen en de mogelijkheden.

Cosmetic Finance is een onderdeel van De Kredietadviseur, kantoorhoudende te Putte (West Brabant). De Kredietadviseur is dé onafhankelijke specialist in leningen en in het oversluiten en voordeliger maken van bestaande leningen. Dankzij onze expertise en jarenlange ervaring kunnen wij u als geen ander adviseren bij het voordeliger maken van uw huidige lening(en). U betaalt toch liever ook niet meer dan noodzakelijk? Kijkt u gerust eens op onze site: www.kredietadviseur.nl

 

Bezoekadres
Antwerpsestraat 127
4645 BD  PUTTE
Postadres
Postbus 53
4645 ZH  PUTTE


Autoriteit Financiële Markten (AFM)

De Kredietadviseur staat ingeschreven bij het AFM register onder het nummer: 12016592
Kamer van Koophandel
De Kredietadviseur staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder het nummer: 52567907
Stichting Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid)
De Kredietadviseur staat ingeschreven bij het Kifid

Adresgegevens
Postbus 93257
2509 AG  DEN HAAG
Telefoon 070-3338999
www.kifid.nl