Een Persoonlijke Lening is een lening met een vast termijnbedrag, een vaste rente en een vaste looptijd. Met een Persoonlijke Lening leent u een vast geldbedrag.

Het maandbedrag van een Persoonlijke Lening bestaat uit een vaste rente en aflossing om de lening terug te betalen. Bij een Persoonlijke Lening spreekt u het volgende af:

De hoogte van het leenbedrag. Wij lenen bedragen uit tussen € 2500 en € 75.000. Hoeveel u bij ons kunt lenen, hangt af van uw persoonlijke situatie.
Het maandbedrag is opgebouwd uit aflossing en rente. De looptijd van de lening bepaald u zelf. U moet de Persoonlijke Lening helemaal terugbetalen voordat u 68 jaar wordt.

Wilt u extra lenen of extra aflossen?

Wilt u tijdens de looptijd van uw Persoonlijke Lening extra geld lenen? Dat kan niet met een Persoonlijke Lening. Bedragen die u hebt afgelost, kunt u niet opnieuw lenen. Extra terugbetalen kan wel, maar daar betaalt u dan ook extra kosten voor. Hoe hoog deze kosten zijn, staat in de algemene voorwaarden.
Lijkt het u handig om afgeloste bedragen wel weer te kunnen opnemen of bent u van plan gedurende de looptijd van uw lening extra af te lossen? Dan past een Doorlopend Krediet misschien beter bij u.

De Persoonlijke Lening aflossen

De Persoonlijke Lening terugbetalen gaat op een duidelijke manier: Iedere maand betaalt u een vast bedrag. Met dit bedrag lost u een deel af en betaalt u de rente voor de lening.
Van tevoren wordt afgesproken hoeveel u per maand betaalt en voor hoe lang. U betaalt de lening binnen minimaal zes maanden en maximaal tien jaar terug.

Voordelen Persoonlijke lening:

Nadelen Persoonlijke lening:

Krediet bescherming

Cosmetic Finance biedt u meer dan alleen leningen. Ook voor kredietbescherming bent u bij Cosmetic Finance aan het juiste adres. Met een kredietbeschermer verzekert u het financiële risico van uw lening. Wordt u arbeidsongeschikt of werkloos? Dan keert de verzekeraar maandelijks een bedrag uit waarmee u de maandtermijn van uw lening kan blijven betalen. Overlijdt u? Dan keert de verzekeraar éénmalig een bedrag uit waarmee uw nabestaande(n) de lening (gedeeltelijk) af kunnen lossen. Een rustig idee voor u en uw familie.